Operational Excellence

Vanuit de ontwikkeling van onderscheidende hospitality-, horeca-, en retailconcepten die aansluiten bij strategische organisatiedoelen, volgt de vraag naar ondersteuning in de operationele fase van een project. Van strategische ontwikkeling naar begeleiding van een betrouwbare en gezonde operationele uitvoering. Gast- en klanttevredenheid beloven en leveren, daarvoor staat de afdeling Vijverborgh Operational Excellence. Dit stelt uiteraard eisen aan de inrichting van het concept, de werkwijzen en processen, maar ook aan de aansturing van de interne organisatie, externe cateraar of exploitant.

Vijverborgh geeft met haar team van professionals invulling aan deze vraag. In onze integrale werkmethodiek ligt besloten dat onze investering in operationele ondersteuning ook de tactische en strategische dienstverlening bevordert.

Onze diensten en professionals begeven zich o.a. op onderstaande gebieden:

  • Implementatiemanagement
  • Change management (horecaorganisatie)
  • Marketing & Sales
  • Training & Opleiding
  • Keukenorganisaties
  • Kwaliteits- en conceptaudits
  • Conceptborging
  • Contractmanagement

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rob van Duijn
076-5418224
R.v.Duijn@vijverborgh.nl