Over ons

Vijverborgh

Onze opdrachtgevers zijn continu op zoek om hun medewerkers en gasten aan zich te binden, culinair te inspireren en innovatieve en duurzame oplossingen te vinden voor het horeca vraagstuk. Als Vijverborgh Adviseurs en Ontwerpers geven wij voor een veelvoud aan (inter)nationale opdrachtgevers hier invulling aan.

Wij houden ons onder andere bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van toonaangevende horeca en hospitality concepten. Dit binnen het bedrijfsleven, hoger onderwijs, culturele sector of reguliere horeca.

Rondom het vraagstuk eten en drinken spelen diverse onderwerpen die wij met onze kennis en kunde van context kunnen voorzien zoals concept ontwikkeling, logistiek en technische vraagstukken, het beoordelen of vervolmaken van een horeca business case, horeca of catering aanbestedingen en/of het operationeel begeleiden. Dit alles doen we met een multidisciplinair Vijverborgh-team, dat bestaat uit conceptontwikkelaars, projectmanagers, horeca-/ designers/technisch adviseurs, aanbestedings/exploitatie adviseurs en een culinair team. Afhankelijk van het type project en het vraagstuk, verbreden we onze dienstverlening met interim-management voor passende ondersteuning op locatie.

 

 

Onze inspirerende werkplek is een voormalige bierbrouwerij in het centrum van Breda. Deze locatie biedt alle ruimte om opdrachtgevers te ontvangen, elkaar te inspireren of in teamverband te overleggen.

Vanuit onze persoonlijke passie en de drive om óók maatschappelijk te ondernemen, begeleiden we horeca dagbestedingsaanbieders om cliënten met een beperking te participeren én een duurzame horeca dagbesteding te realiseren. Op deze projecten delen we niet alleen onze expertise, we leren ook veel, wat we kunnen gebruiken in andere projecten. We helpen elkaar. Dat maakt onze maatschappelijke projecten extra waardevol en motiveert ons er elk jaar weer volop aandacht aan te besteden.