Over ons

Vijverborgh

Het is onze overtuiging dat creativiteit, een goed team en een strak proces leiden tot de beste resultaten. Onze filosofie luidt dan ook ‘wees creatief, leer van het verleden en van elkaar en blijf realistisch’.

 

 

Wat boeit ons als team nog meer…

Met Vijverborgh maken we graag een positieve impact op de maatschappij waarin we werken en leven. Doen waar we goed in zijn, is ons beste gereedschap, dus zetten we dat in op plekken en projecten die ermee geholpen zijn. Concreet, zinvol en passend bij Vijverborgh.

Zo hebben wij samen met Cello horecaconcepten als in de Roos en EEHT ontwikkeld. Concepten waarbij we de dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking samen met de zorg aandacht vanuit Cello naar een hoger niveau brengen. Ook ondersteunen wij Stichting Doen en het VSB Fonds.

Op deze projecten delen we niet alleen onze expertise, we leren ook veel, wat we kunnen gebruiken in andere projecten. We helpen elkaar. Dat maakt onze maatschappelijke projecten extra waardevol en motiveert ons er elk jaar weer volop aandacht aan te besteden.

 

Enkele referenties: