Over ons

Vijverborgh

Creativiteit, een goed team en proces bieden de beste resultaten. Onze filosofie luidt: Wees creatief, leer van het verleden en elkaar en blijf realistisch.

Vijverborgh heeft voor alle kennisgebieden medewerkers met specialistische kennis in huis. Dit zorgt niet alleen voor korte lijnen en snelheid op het project, maar ook voor kruisbestuiving van expertises, om samen met u tot de beste projecten te komen.

De gemene deler in ons team bestaat uit een winnaars- en hands-on mentaliteit met een diepe passie voor horeca.

 

Wat boeit ons als team nog meer…

Met Vijverborgh maken we graag een positieve impact op de maatschappij waarin we werken en leven. Doen waar we goed in zijn, is ons beste gereedschap, dus zetten we dat in op plekken en projecten die ermee geholpen zijn. Concreet, zinvol en passend bij Vijverborgh.

Zo zijn we betrokken bij de ontwikkeling van The Colour Kitchen, een commercieel en professioneel horecaconcept met een groot maatschappelijk hart. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen een nieuwe kans. Daarnaast ondersteunen wij Stichting Doen en het VSB Fonds en hebben we ondermeer In de Roos ontwikkeld (een concept voor mensen met een verstandelijke beperking).

Op zulke plekken delen we niet alleen onze expertise, we leren ook veel dat we kunnen gebruiken in andere projecten. We helpen elkaar. Dat maakt onze maatschappelijke projecten extra waardevol en motiveert ons er elk jaar weer volop aandacht aan te besteden.