Breda University of Applied Sciences

MARKT

In het onderwijs

Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV) heeft haar intrek genomen op de nieuwe campus aan de Hopmanstraat in Breda. Door de combinatie van de gerenoveerde bestaande panden en het nieuw aangekochte klooster, zijn alle opleidingen nu gecentraliseerd, met als resultaat een echt campusgebied.

 

Onze rol:

  • Visie ontwikkeling horeca op de campus
  • Conceptontwikkeling
  • Logistiek en techniek
  • Bouwbegeleiding

De verschillende gebouwen vormen een geheel waar studenten en medewerkers elkaar ontmoeten en versterken. De campus biedt plaats aan meer dan 7.500 studenten uit binnen- en buitenland.

Vijverborgh is gevraagd om een integrale visie voor de horecavoorzieningen op deze campus te ontwikkelen. Op basis van deze visie heeft Vijverborgh de gehele conceptuele ontwikkeling en ontwerp van de verschillende horeca concepten uitgewerkt.  

Campusomgeving en positionering

Door de diverse concepten goed te positioneren, wordt op de verschillende behoeftes ingespeeld. De gasten bepalen zelf hoe vaak zij naar een bepaald concept toegaan. Hierbij hebben wij de campus als één geheel benaderd. Studenten en medewerkers zijn dus niet gebouw gebonden. Door de unieke mix van de concepten, met ieder een eigen beleving, product aanbod en prijsstellingen, zorgen wij ervoor dat studenten en medewerkers niet alleen binnen de eigen academiegebouwen blijven, maar juist alle gebouwen bezoeken. Hierdoor ontstaan ontmoetingen, verbinding en een daadwerkelijke campusomgeving.

Meer concepten In het onderwijs